bartmaissan.jpg

Achtergrond

Ik ben afgestudeerd aan de Fotovakschool in Amsterdam met als specialisatie bruidsfotografie. Fotograferen is mijn passie. Het is ooit begonnen op mijn 15e toen ik voor mijn verjaardag een camera cadeau kreeg. Ik ben door fotograferen in de ban geraakt en het heeft mij tot op de dag van vandaag niet meer losgelaten. Al tijdens mijn opleiding ben ik begonnen met het meelopen als tweede fotograaf tijdens bruiloften. Eigenlijk van alles wat met camera’s en beeld te maken heeft word ik enthousiast. Tijdens mijn studie heb ik gesolliciteerd bij het Amsterdamse filmtheater Tuschinski waar ik uiteindelijk als operateur werkzaam ben geweest. Vandaag de dag ben ik nog altijd operateur op de filmfestivals International Documentary filmfestival Amsterdam (IDFA) en het International film festival Rotterdam (IFFR).


Daarnaast

Ik fotografeer graag de spontane momenten, die zijn namelijk het mooist. De lach en de traan die jullie dag zo bijzonder maakt. Elke bruiloft is anders en daarom sta ik voor een persoonlijke aanpak. Ik vind het belangrijk dat jullie je bij mij op je gemak voelen. Dit komt de foto’s zeker ten goede. 


Naast het fotograferen ben ik gek op reizen. Je kunt me wakker maken voor een citytrip naar Londen of New York. Maar een mooi Koraalrif om in te duiken zal ik ook niet afslaan. Koken is ook een van mijn favoriete bezigheden, en dan met name de Aziatische keuken. 


Volg Mij

Ik zou het heel leuk vinden als jullie mij zouden volgen op Facebook


Hebben jullie vragen of willen jullie misschien een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek?