websitefotoover (1 of 1).jpg

Prijzen Bruidsfotografie

Bij het organiseren van jullie bruiloft komen kosten kijken. Eén daarvan is de bruidsfotograaf. Op internet zullen jullie veel verschillende prijzen tegenkomen. Ik streef ernaar om een betaalbaar bedrag te vragen, maar niks af te doen aan de kwaliteit van de foto's. 

Bij mij hebben jullie al een reportage voor € 995,-. Dit is inclusief btw, 6 uur fotografie, het professioneel bewerken van de foto's, en het digitaal aanleveren met een mini album. Extra uren kosten € 95,- per uur.

Het is ook mogelijk mij voor een kortere periode dan 5 uur in te huren. Bijvoorbeeld alleen tijdens de ceremonie of alleen een shoot op locatie.


Albums

Albums zijn er in verschillende uitvoeringen en formaten. Ik vertel jullie hier graag meer over en kan een demonstratie aan huis verzorgen van de mogelijkheden. Een album inclusief opmaak, druk en BTW, is er vanaf € 250,-.


Loveshoot

Een loveshoot is een mooie manier om alvast aan de camera te wennen en een aantal prachtige foto's te hebben die jullie bijvoorbeeld op jullie uitnodigingen of dankkaartjes kunnen gebruiken.

De kosten van een loveshoot zijn € 250,-. Dit is inclusief btw, jullie krijgen dan een shoot van anderhalf uur en ik bewerk de beelden. Het is natuurlijk ook mogelijk een loveshoot te doen als jullie niet gaan trouwen, maar gewoon graag een aantal mooie foto's samen willen hebben.


Hebben jullie vragen of willen jullie misschien een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek?